Ballongflygning i Stockholm med omnejd

“A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving.”
– Lao Tzu

Ballongflygning i Stockholm med omnejd

Vi flyger regelbundet över följande områden; Stockholm, Uppsala och Enköping.

En flygning kan ta oss över trädtoppar och hustak i Stockholms innerstad, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Huddinge, Ekerö, Södertälje, Kungsängen, Solna och allt däremellan. Dessutom skäms vi ofta bort med att se en del av skärgårdens alla öar, Stockholms tinnar och torn och mycket mycket mer.

Ballongflygning i Stockholms-området är alltid en stor upplevelse. Vi flyger normalt över både byar/städer och landsbygd. Vindriktning och vindhastighet bestämmer var vi startar och var vi landar. Ibland blir det mer stad och mindre landsbygd och ibland tvärtom. Vad alla som flyger med oss är ense om är, att det är resan i sig som är det man minns, inte exakt vad man flög över.

Med 25 års erfarenhet inom ballongflygning kan vi säga en sak säkert: Vilket område du än väljer så blir flygningen ett minne för livet. Vi ser fram emot att få uppleva vårt vackra landskap från ovan tillsammans med er!

Ballong & Äventyr erbjuder upplevelser i form av ballongflygning över stora delar av Sverige. När du köper en biljett hos oss så kan du själv välja vilket område du vill flyga över. Om vädret tillåter startar vi i detta område, annars vid en närliggande plats. Därigenom blir du garanterad en flygning på den bokade dagen och slipper en ombokning.

Läs mer om våra ballongflygningar i övriga Sverige här:

Köpa biljett här!

Möjligheter och sevärdheter

Stockholms skärgård

Gamla Stan

Slottet

Mälaren

Gärdet

Få svar på alla dina frågor här!