Ballongflyg i Väst ingår nu i Ballong & Äventyr

Ballongflygningar över vackra Sverige

Hej och välkommen – du har gått in på Ballongflyg i Väst webbplats och hamnat här.

Från den 1 april 2018 ingår Ballongflyg i Väst i Ballong & Äventyr som är Sveriges största kommersiella ballongoperatör, och vi ser väldigt mycket framemot att få flyga dig framöver.

Har du redan en biljett till ballongflygning utställd av Ballongflyg i Väst, ska du få en ny av oss som gäller för Ballong & Äventyr. Detta gör du enklast genom att skriva till oss på info@ballongaventyr.se. Kom ihåg att ha din biljett från Ballongflyg i Väst redo då du ringer, eftersom vi behöver verifiera den. Ange ditt biljettnummer ifall du kontaktar oss via mail.

Önskar du köpa en biljett till en ballongflygning eller ett presentkort, så går du in på vår sida för online biljett köp. Vi har just nu ett bra erbjudande om du köper 2 biljetter. Gå in och kika på våra produkter.

Om du redan har bokat in dig på en specifik flygdag är din bokning överförd till Ballong & Äventyrs online bokningssystem, och du kommer att bli kontaktat dagen innan din flygning och då få mer information, om var du ska möta upp till flygning. Läs mer om hur en flygning går till här.

När du fått din biljett från Ballong & Äventyr kan du gå in och boka flygdag i vår online kalender. Här ser du en översikt över lediga datum & platser vi flyger från. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Vi ser väldigt mycket fram emot att få flyga med dig! 😀
Ballong & Äventyr

Läs mer om våra ballongflygningar i övriga Sverige här:


Köpa biljett här! Boka flygdag här

Dina fördelar:

Sveriges största ballongföretag

Flest flygningar över Sverige

Online bokning av flygdag

Mer än 25 års erfarenhet

Godkända av Transportstyrelsen

Få svar på alla dina frågor här!