Ballongflygning i Skåne

Ballongflygning i Skåne och södra Sverige

„Many people are alive but don’t touch the miracle of being alive”
– Thich Nhat Hanh

Ballongflygning i Skåne

Ni kan boka in er i följande områden i Skåne; Malmö, Lund, Helsingborg och Österlen/Sjöbo. När du köper en biljett hos oss så kan du själv välja vilket område du vill flyga i.

Ballongflygning över Skåne är alltid en stor upplevelse. Vi ser alltid havet och flyger över både byar/städer och landsbygd. Vindriktning och vindhastighet bestämmer var vi startar och var vi landar. Ibland blir det mer stad och mindre landsbygd och ibland tvärtom. Vad alla som flyger med oss är ense om är, att det är resan i sig som är det man minns, inte exakt vad man flög över.

Med 24 års erfarenhet kan vi säga en sak säkert: Vilket område i Skåne du än väljer så blir flygningen ett minne för livet. Vi ser fram emot att få uppleva Skåne från ovan tillsammans med er!

Ballong & Äventyr erbjuder upplevelser i form av ballongflygning över stora delar av Sverige. När du köper en biljett hos oss så kan du själv välja vilket område du vill flyga över. Om vädret tillåter startar vi i detta område, annars vid en närliggande plats. Därigenom blir du garanterad en flygning på den bokade dagen och slipper en ombokning.

Läs mer om våra ballongflygningar i Skåne här:

Läs mer om våra ballongflygningar i övriga Sverige här:

Boka flygtur här!

Möjligheter och sevärdheter

Alltid en stor upplevelse

Med 24 års erfarenhet

Ett minne för livet

Upptäcka Skåne från ovan

Få svar på alla dina frågor här!